Verhuizer Woerden voor de beste verhuizers!

1Een speciaal artikel op dit thuis blog. Het gaat vandaag namelijk over verhuizen in de omgeving van Utrecht. Zoals jullie misschien al wel weten ben ik laatst verhuisd naar mijn nieuwe woning. Mijn nieuwe woning is een stuk groter dat is de hoofd reden dat ik besloot om te verhuizen. Aangezien ik zelf heel veel spullen heb die ik graag mee wilde hebben ben ik dus op zoek gegaan naar een bedrijf dat mij hier mee kon helpen. Zodoende ben ik terecht gekomen op de website van verhuizer Woerden via het internet. Op deze website stonden hele aantrekkelijke prijzen op het gebied van verhuizen. Zo was alles een stuk goedkoper dan ik daadwerkelijk verwachte.

Contact opnemen met het betreffende bedrijf. 2

Aangezien de werkwijze en prijs mij dus heel erg aansprak besloot ik een belletje te plegen. Ik kreeg een werknemer van Verhuizer Woerden aan de lijn die mij alles vertelde over wat ze precies deden en hoe ze te werk gingen. Hieruit besloot ik dus een akkoord te geven om over een maand al te verhuizen.

Zeer goed bedrijf.

Op de dag die we hadden afgesproken stonden ze netjes voor de deur met een verhuiswagen. Binnen een paar uur hadden ze het huis al leeg gehaald. En de spullen stonden de zelfde dag alweer in de nieuwe woning. Alles werd netjes geplaatst waar ik het graag wilde hebben!3