Schaamlipcorrectie ondergaan

Mijn vriend wilde mij maar al te graag in alles ondersteunen in wat hij kan. Helaas zijn er bepaalde dingen wat ik toch zelf moet regelen alvorens hij kan helpen. Ik heb namelijk al een lange tijd last van mijn schaamlippen. Vervelend natuurlijk aangezien zelfs fietsen niet meer mogelijk was, hier moest en zal ik toch echt iets aan doen!. Samen met mijn vriend heb ik het erover gehad en tot de conclusie gekomen dat er iets aan moest gebeuren. Door te zoeken op het internet zijn we terecht gekomen op de website van Kliniek Veldhoven.

Tijdens het eerste gesprek werden allerlei medische vragen gesteld, zodat ze niet voor verrassingen kwamen te staan tijdens de operatie. Daarnaast werd de Schaamlipcorrectie uitgebreid besproken. Zo kreeg je informatie hoe je het beste kan omgaan met de pijn en wat de eventuele bijwerkingen kunnen zijn. Je kon duidelijk merken dat ze veel ervaring hebben, aangezien ze je goed op de hoogte houden van alles.

De behandelingschaamlipcorra

Voordat ik naar Kliniek Veldhoven ging was ik erg zenuwachtig. Ze hadden me goed op de hoogte gesteld, maar desondanks bleef het spannend. Gelukkig verliep de behandeling wel goed. Met een klein uurtje waren ze al klaar met de operatie. Wat betreft de pijn is het goed uit te houden. Indien je pijn hebt mag je ook paracetamol of ibuprofen slikken.

Een week na mijn behandeling kon ik het dagelijks leven gewoon weer oppakken. Ik heb verder geen rare complicaties gehad of iets. Alles verliep volgens plan. Ik ben Kliniek Veldhoven echt super dankbaar voor de Schaamlipcorrectie! Ook met mijn vriend uiteraard, want dankzij hem kan ik nu weer hardlopen en paardrijden zonder pijn!