Jack van Hassel Boomkwekerijen is dé kwekerij van Nederland

Jack van Hassel Boomkwekerijen

Dit artikel van vandaag zal gaan over Jack van Hassel Boomkwekerijen. Nu zullen de meeste van jullie hier niet bekend mee zijn, vandaar dit ik hier een artikel over ga schrijven. Zelf heb ik hier namelijk een positieve ervaring mee gehad. Enkele maanden geleden heb ik namelijk gebruik gemaakt van hun diensten. Ik had ze eenvoudig online gevonden. Ik was namelijk op zoek naar een boomkwekerij. Naar mijn mening zijn er hier in Nederland maar weinig van te vinden, althans eentje met een hoge reputatie. Ik hecht namelijk veel waarde aan mijn tuin en besteed hier zelf dan ook veel tijd aan. Vandaar dat ik enkel planten van hoge kwaliteit hierin heb staan. 

kwekerijDe reden waarom ik uiteindelijk gekozen heb voor deze kwekerij is omdat zij erg hoog staan aangeschreven. Zo ben ik namelijk meerdere websites afgegaan om te kijken wat voorgaande klanten allemaal te zeggen hadden hierover. Ik vind dat dit de beste methode is om te bepalen of een bedrijf wel of niet voldoet aan de eisen. Omdat voorgaande klanten van bedrijven vaak graag hun mening delen weet je op deze wijze precies wat je van te voren kan verwachten.

Meer over deze firma

Jack van Hassel Boomkwekerijen is in 1984 begonnen met het kweken van bomen. Door de jaren heen hebben zij zich gespecialiseerd in levering naar tuincentra, grootwinkel bedrijven etc. Zo wordt gesteld door hun zelf dat zij al jaren de dragende kracht zijn van enkele bedrijven. Dit doordat zij al 30 jaar bedrijven voorzien van bomen van hoge kwaliteit. Dit kan ik zelf inmiddels beamen want hun bomen zijn dan ook echt van hoge kwaliteit. Dit komt omdat zij continue aan het innoveren zijn. Hiermee hebben zij dan ook een unieke naam opgebouwd. 

boom